andrea_nieuw

Hoi, ik ben Andrea. Voorheen apothekersassistente en schoonheidsspecialiste in mijn vrije tijd. Drie jaar geleden ben ik gestopt met werken in de apotheek en ben ik weer gaan studeren. Inmiddels heb ik de opleidingen Orthomoleculair AB, Orthomoleculair AG en EMB-bloedtesten afgerond en ben ik in 2021 mijn salon gestart. Naast gezichtsbehandelingen zoals fruitzuur- en microneedling en het stylen van je wenkbrauwen kan je bij mij terecht voor een uitgebreid voedingsadvies.

Mooi van binnen én mooi van buiten !

Bij alle gezichtsbehandelingen werk ik op basis van natuurzuivere, biologische & duurzame producten. Deze producten bevatten weinig tot geen chemische, schadelijke stoffen die van invloed zijn op je huid en dus ook niet op de rest van je lichaam. Dit omdat je huid een spons is en alles opneemt in het lichaam wat je aanbrengt en dit vervolgens in je bloedbaan terecht komt en de rest van je lichaam.

Ik ben jarenlang werkzaam geweest als apothekersassistente en heb het altijd interessant gevonden om verder te kijken dan de reguliere geneeskunde. Mensen verder helpen vind ik heel fijn. Met mijn achtergrond in de apotheek, als schoonheidsspecialiste én orthomoleculair adviseur help ik graag mensen met een goed advies. Ook leg ik graag iemand in de watten zodat je tijdens een behandeling echt even een ontspanmomentje hebt.

Samen kijken wij hoe jij nog beter in je vel kan zitten. Graag tot snel!

Liefs Andrea

andrea_1