Samen jouw gezondheid vergroten met een EMB

EMB is de afkorting van Energetisch Morfologische Bloedtest. Dit is een bloedtest die niet door de huisarts maar een orthomoleculair natuurgeneeskundige professional wordt afgenomen. Energetisch betekent dat er gekeken wordt naar energie. Alles bestaat uit energie, denk aan elektriciteit bijvoorbeeld, nucleaire geneeskunde of zonne-energie. Je lichaam is naast materie dus ook energie. Al je cellen hebben een eigen energetische waarde(trilling).

Voor wie is de EMB geschikt?
Iemand die openstaat voor complementaire zorg met een energetisch en holistische benadering, die gemotiveerd is om adviezen op te volgen en supplementen wil gebruiken.

Gezondheid is afhankelijk van de lichaamsenergie. Deze energiewaarden kunnen we meten via een bioresonantie­apparaat, door bloedafname, speeksel en urine. Je krijgt dan een totaaloverzicht van de fysieke en mentale gezondheid. De waarden van een EMB kunnen niet één op één vergeleken worden met een reguliere bloedtest. En deze vervangt dus niet de diagnose en behandeling vanuit de reguliere zorg.

De EMB-test meet op celniveau. Elk lichaamsdeel, elk orgaan en elke lichaamscel straalt energie uit. Dat geldt ook voor virussen, bacteriën en pollen. Ze hebben allemaal hun eigen frequentie. In de Energetische Geneeskunde draait het dus om het aansturen, ondersteunen en voeden van de energieën in het lichaam.

Door middel van een vingerprik wordt wat bloed afgenomen. Dit wordt opgestuurd naar het laboratorium. In het laboratorium wordt het bloed gecontroleerd op vitamine- en mineralentekort, vetzuurbalans, stressverstoringen, darmbalans, energieverstoringen en welke voedingsmiddelen je tijdelijk moet laten staan.

Platte tekst toevoegen (7)

De uitslag geeft een compleet beeld van de patiënt en de achterliggende oorzaak van de ziekte van de patiënt. En geeft de prioriteit aan wat er op dat moment behandeld moet worden. Na een aantal weken bespreken we samen de uitslag en krijg je een orthomoleculair adviesrapport mee waar in Jip en Janneke taal aan je uitgelegd wordt hoe je de waarden kan interpreteren.

Ook krijg je een voedingsadvies en bijpassend supplementenadvies. Om resultaat te boeken is het wel van belang de adviezen op te volgen en de supplementen minimaal drie maanden te gebruiken. Het duurt namelijk wel een tijdje voor je resultaat gaat merken. Het heeft tijd nodig.

Hoe werkt het?

Stap 1 EMB

Stap 1

Intakegesprek 
In het eerste gesprek registreer ik alle  gegevens en leg ik uit hoe de test in zijn werk gaat. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Stap 2 EMB

Stap 2

Bloedafname
Met een vingerprik neem ik bloed af en stuur dit op naar het lab. Zodra de resultaten binnen zijn (meestal binnen 4 weken) werk ik deze uit in een uitgebreid en begrijpelijk rapport.

Stap 3 EMB

Stap 3

Resultaten
Zodra alles is uitgewerkt is het tijd voor een nieuwe afspraak. Tijdens dit moment nemen we alles door, leg ik de resultaten uit en krijg je een passend (voedings)advies.

Iets voor jou? Doe de check.

  • Wil je graag inzicht in jouw gezondheid door middel van bloedonderzoek?
  • Heb je al langere tijd last van vermoeidheid en verminderde concentratie?
  • Heb je minstens 4 maanden geleden een EMB test gedaan en wil je graag een check-up doen?
  • Wil je je fitheid, stemming, gezondheid of energie verbeteren?
  • Zit je fysiek of mentaal niet helemaal lekker in je vel?
  • Heb jij last van huidproblemen en wil je die van binnen uit aanpakken?
  • Heb jij last van PDS of maag- en darmklachten?
  • Lukt het niet om af te vallen?
  • Eén of meer antwoorden met ja? Dan is de EMB bloedtest iets voor jou!

Prijzen

EMB bloedtest
€289
€289