Basis gezichtsbehandeling

Een ontspannende gezichtsbehandeling bestaande uit een huidanalyse, reiniging, scrub-peeling, masker en verzorging. Deze behandeling kan je uitbreiden met het waxen en/ of verven van je wenkbrauwen.

Upgrade naar Luxe verwenbehandeling of Vitamine C & Collageen - behandeling

Upgrade naar de Luxe verwenbehandeling. Deze uitgebreide behandeling bestaat uit een huidanalyse, handscrub, voetenbad, reiniging, scrub-peeling, waxen wenkbrauwen, intensief verzorgend masker, vitamine-serum en een dag- en oogverzorging.

Of upgrade naar de Vitamine C & Collageen - behandeling welke bestaat uit reinigen, scrub, ontgiftend masker, Vitamine C - layer, Collageen - serum, Calendula-elixer en oog- en dagverzorging.

Microneedling  behandeling

Microneedling is een prachtige optie als botox of fillers te ver gaan. Met een speciale pen met minuscule steriele naaldjes worden kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. De huid wordt hierdoor gestimuleerd collageen aan te maken om deze kanaaltjes weer op te vullen. Het resultaat, zoals een stevigere en gladdere huid, wordt zichtbaar na enkele maanden en geeft de huid een mooie glow!

Microneedling is o.a. geschikt voor:

  • Rimpels en huidverslapping
  • Zonschade / Pigmentvlekken
  • (Acne) littekens

Fruitzuren gezichtsbehandeling

Deze effectieve fruitzuren gezichtsbehandeling zorgt voor een stralende huid en een egale tint. Ideaal als je jouw huid wil resetten. Pigmentvlekken, rimpels en littekens worden minder zichtbaar. Een fruitzuur - behandeling kan de pH-waarde van de huid verlagen en de goede bacteriën de kans geven om opnieuw te beginnen. Ook ideaal bij een onzuivere huid, mee-eters en grote poriën.

Prijzen

Basis gezichtsbehandeling
€ 42,00
€ 42,00
Basisbehandeling inclusief waxen wenkbrauwen
€ 52,00
€ 52,00
Basisbehandeling inclusief waxen en verven wenkbrauwen
€ 56,00
€ 56,00
Luxe verwenbehandeling
€85,00
€85,00
Microneedling behandeling gezicht
€110,00 € 80,00
€110,00 € 80,00
Fruitzuren gezichtsbehandeling
€ 65,00
€ 65,00
Waxen wenkbrauwen
€ 19,50
€ 19,50
Waxen wenkbrauwen en verven wenkbrauwen
€ 27,00
€ 27,00
Vitamine C & Collageen - behandeling
€ 55
€ 55