Wil jij je huid van binnenuit verzorgen?

Bestel dit complete 'beauty supplementenpakket' voor slechts €96,- en ontvang een pot met Hyaluronzuurcapsules gratis.

Hyaluronzuurcaps 150 mg 60st
Vitamine C gebufferd 100 st
Sil solution 1000ml
Collageen 250 g

Hyaluronzuur
Hyaluronzuur houdt de huid gehydrateerd , soepel en elastisch. Van al het hyaluron in ons lichaam bevindt zich ruim de helft in de huid. Bij het ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluron af in de huid. Door het hydraterende effect van deze capsules verminderen de zichtbare tekenen van het ouder worden, zoals rimpels en droge huid. Hyaluron bindt 1000x eigen gewicht aan water.

Vitamine C
Vitamine C speelt een belangrijke rol bij het immuunsysteem. Ons lichaam is zelf niet in staat deze vitamine aan te maken. Daardoor kan het nemen van een goed supplement een welkome aanvulling zijn. Deze gebufferde vorm is is vriendelijker voor de maag en darmen. Ook bevatten deze capsules ook mangaan, zink en koper, een mooie aanvulling voor je weerstand. En bevat het het krachtige oxidanyt Glutathion, de krachtigste vrije radicalenvanger.

Collageen
Collageen vind je terug in verschillende soorten weefsels zoals de huid, pezen, kraakbeen, spieren en bloedvaten. Vanaf ons 25e maken we steeds minder collageen aan. Hierdoor wordt de elasticiteit van o.a. onze huid minder en ontstaan er rimpels. Goed dus om dit aan te vullen. Naast dat het goed is voor je huid is het dus ook goed voor je pezen, spieren e.d.

SilSolutions
Naast dat SilSolutions net als Collageen goed voor je huid is , helpt het gezonde haren en nagels te behouden. Deze vloeibare vorm is beter opneembaar. Onze silicium inname is vaak te laag. Bijkomend probleem, het in onze voeding aanwezige silicium wordt gemiddeld voor slechts 40 % opgenomen. SilSolutions bevat een hoogwaardig brandnetelextract als siliciumbron. Deze wordt erg goed opgenomen door het lichaam.

supplementen

Bestelformulier

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.